Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 31 návštěvníků)

BUCHTA S PUDINKEM A SKOŘICÍ

0.0
BUCHTA S PUDINKEM A SKOŘICÍ

Potřebné ingredience

TĚSTO:20 DKG HLADKÉ MOUKY15DKG CUKRU1PRÁŠEK DO PEČIVA4CELÁ VEJCE1DCL OLEJE1DCL MLÉKAPUDINK.KRÉM:2VANILK.PUDINKY V PRÁŠKU600 ML MLÉKACUKRPOLEVA:3-4 ZAKYSANÉ SMETANYPOSYP:SKOŘICOVÝ CUKR

Postup přípravy

NEJDŘÍVE SI UVAŘÍME PUDINK.
VŠECHNY PŘÍSADY NA TĚSTO SMÍCHÁME A NALIJEME NA VYSYPANÝ PLECH.
LŽIČKOU !!!! POMALU DÁVÁME HORKÝ PUDINK NA TĚSTO.PEČEME VE VYHŘÁTÉ TROUBĚ CCA 20MINUT.
NA VYCHLADLOU ,UPEČENOU BUCHTU NATŘEME KYSANOU SMETANU A HUSTĚ POSYPEME SKOŘICOVÝM CUKREM

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kasnika 10. 3. 2007, 9:47
Je vynikající, dělám jí podle receptíku od Zuzky http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=1457&user=6038 a kombinuju barvičky, buď světlé těsto a tmavý pudink, nebo tak jak je vyfoceno (clamp) (clamp) (clamp)
Čardice 10. 3. 2007, 9:17
Zdeni, tak tohle je fakt mňamka (clamp) (clamp) (clamp). Celá naše rodinka jsme na sladké a tahle dobrůtka nám vydržela přesně 4 hodiny. Pekla jsem předevčírem a teď jdu na to zas (Y) (Y) (Y)
keltka 10. 3. 2007, 16:22
@Čardice to jsem moc ráda,že vám chutnalo!není to nic složitého a je to velká dobrota (Y)
iveta.pazderova 4. 3. 2007, 20:13
Dneska jsem upekla buchtu.Manžel si moc pochutnal.Je to výborné. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).Ivet.
hasop 4. 3. 2007, 17:40
Tenhle recept je vynikající, já ho taky dělám, akorát místo vanilk. pudinku dávám karamelový a navrh sypu místo skořice grankem a je to taky moc moc dobrý :-))) Hanka
Lukrato 28. 2. 2007, 8:00
Zdeni, tak jsem včera upekla Vaše řezy - jsou fakt mňamkózní. Takové osvěžující a moc, moc dobroučké. Malému jsem lžičkou stáhla skořici a cpal se jako blázen. Maloučko jsem si to upravila - nemáme totiž moc rádi olejové moučníky - nějak mi vadí ta olejová "pachuť, takže jsem místo 100 ml oleje dala asi 15 dkg rozpuštěné Hery. Opravdu mňamka, určitě budu dělat častěji, je to super rychlovka. Příště bych to zkusila na klasický "piškotový piškot" , mohlo by to být ještě lehčí.... Papa a moc díky za prima receptík... (Y) (Y) (clamp) (clamp) (child1) (child1)
keltka 4. 3. 2007, 17:23
@Lukrato JSEM MOOOOC RÁDA,ŽE CHUTNALO!!!A HLAVNĚ,ŽE SE POVEDLO (Y)
Zdenikv 26. 2. 2007, 21:48
Zdeni, dík za inspiraci, bućhta byla výborná, v pátek večer jsem upekla a v neděli bylo sotva ke kafíčku :-). Mňam, doporučuju (Y)
keltka 4. 3. 2007, 17:24
@Zdenikv U NÁS TAKÉ MIZÍ PŘED OČIMA...HLAVNĚ,ŽE CHUTNALO (Y)
Katy9 22. 2. 2007, 9:05
Zdeňko, tak dnes konečně upeču tu Vaši ňamku... ještě prosím na kolik ji tak pečete???...už se děsně těším... K. :-)
keltka 23. 2. 2007, 10:03
@Katy9 NA 180,ALE TO UŽ JSTE ASI VYZKOUŠELA VČERA..POVEDLO SE?
Katy9 23. 2. 2007, 12:20
@keltka Zdeňko, buchtička je přímo fantastická... teplotu jsem odhadla na 170... píši až dnes, včera nešel internet... moc moc díky za recept... všem maminkám doporučuji vyzkoušet, pro velký úspěch dnes večer peču znova a zítra s ní odjíždím k rodičům do jižních Čech... (Y) (F)
keltka 23. 2. 2007, 12:54
@Katy9 TO JSEM MOOOC RÁDA,ŽE CHUTNÁ A ŽE SE VÁM BUCHTA POVEDLA (clamp)! JÁ JÍ DNES PEKLA TAKÉ,JEDEME ZA RODIČI,TAK AT NEJEDU S PRÁZDNOU :-)
Auča 21. 2. 2007, 13:15
Milá Zdeni, DÍÍÍKY za znovu nalezený recept, pudink a smetanu si samořejmě pamatujeme, ale těsto jsme nahrazovali obyčejným piškotovým, ale není to úplně ono. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) My na smetanu sypeme buď jen skořici, nebo kakao, a smetanu sladíme vanilkovám cukrem než ji natřeme na pudink. Tak to je třeba taková trošičku jiná varianta. Jo, a ještě než ji nakrájím, dám ji na dvě hoďky do lednice, v létě je to úúúžasné osvěžení (ale nikdo nesmí vědět, že tam je...) Papa Alena. :-) :-) :-)
keltka 21. 2. 2007, 13:28
@Auča psalajsem ten receptík tady pro jednu maminku.což mi i připomnělo jak mooc dlouho jsem buchtu nedělala.dnes jsem to už napravila (Y) ono je to těžké při té spoustě tolik dobrých receptů vybírat ty starší,když jsou tu pořád nové a mňamkové :-) tyhle všechny buchty s pudinkem a šlehačkou dávám také do lednice.
Nikis. 20. 2. 2007, 20:11
Tato buchta je naprosto mňamkózní, často ji peču (Y) (Y) (Y) (Y)
Lukrato 20. 2. 2007, 19:30
Jééééééééé, tak tuhle buchtu jsem zrovna včera poprvé ochutnala - dělala ji kolegyně v práci na své narozeniny, akorát s čokoládovým pudingem. Byla jsem z ní úplně nadšená, je opravdu vynikající, osvěžující, prostě MŇAMKYTYMŇAMKYTYMŇAM !!! (Y) :-) (clamp)
keltka 20. 2. 2007, 20:06
@Lukrato někdy jí dělám také z čokolád.pudinku,ale u nás je nejvíc oblíbený vanilkový :-)
mohos 20. 2. 2007, 19:18
Tak tohle děláme taky, znám to jako "MOUČNÍK Z VYSOČINY", a je to něco mňamkózního! Díky za připomenutí, už jsem ji dlouho nedělala, a teď budeme mít o víkendu návštěvu... (Y)
keltka 20. 2. 2007, 20:07
@mohos já jí také brzy udělám,máme rádi takové ty moučníky s krémem nebo tvarohem..
Katy9 20. 2. 2007, 17:25
Zdeňko, prosím ty zakysané smetany - myslíte 3-4 kelímky po těch 200ml??? moc díky... máte super recepty..Katka (child1)
keltka 20. 2. 2007, 17:40
@Katy9 ANO,TO JE TA V KELÍMKU.KDYŽ BUDE 250ML TAK DÁTE JEN 3.NĚKDY,KDYŽ JICH TOLIK NEMÁM VMÍCHÁM BÍLÝ JOGURT A JE TO TAKÉ MOC DOBRÉ A DIETNĚJŠÍ.VŠECHNY TYHLE BUCHTY CO VÁM PÍŠI UCHOVÁVEJTE V LEDNICI.PAK DEJTE VĚDĚT JAK SE VÁM TO POVEDLO (Y)
Katy9 20. 2. 2007, 19:54
@keltka Díky moc... ještě prosím ty zakysanky už nesladit, že??? tato buchtička se mi pro začátek nejvíc zalíbila, ozvu se jak jsem dopadla...K (child10)
keltka 20. 2. 2007, 20:06
@Katy9 já už je nesladím,skořice udělá své..mňammmm :-D
Katy9 20. 2. 2007, 20:10
@keltka jé, já jsem ten skořicový cukr úplně přehlédla...asi musím na oční...moc díky za všechny Vaše odpovědi..príma večer.. k (child1)
keltka 21. 2. 2007, 7:33
@Katy9 určitě vyzkoušejte a napište jak se povedlo :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie